ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ

 

                         villa Massone

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ 



Γιώργος Τράγκας: Άφωνος με την περιουσία του ακόμη και ο αδερφός του - «Δεν είχα ιδέα» 

ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/





ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΙΔΡΥΣΕ  ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 

                      

ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΝΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 

1ο ΒΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ https://www.minfin.gr/web/guest/epikoinonia
2ο ΒΗΜΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ/ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
3ο ΒΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ :Απολογισμός-Ισολογισμός και Λοιπές Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις
4ο ΒΗΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ: Έσοδα Κρατικού Προϋπολογισμού 2020 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 29 ΤΟΥ PDF ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 600 ΔΙΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ R 54 ΕΩΣ KAI R5410102001
================================
παρ.2 Άρθρο 75 ΝΟΜΟΣ 4270/2014
2 . Βεβαιωθέντα έσοδα του ετήσιου Προϋπολογισμού είναι τα ποσά που βεβαιώνονται κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους στο οποίο αναφέρεται ο Προϋπολογισμός, ανεξάρτητα από τη χρονική περίοδο από την οποία προέρχονται, όπως επίσης και τα βεβαιωθέντα έσοδα του προϋπολογισμού του προηγούμενου οικονομικού έτους που δεν έχουν εισπραχθεί. Τα βεβαιωθέντα έσοδα που δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους διαγράφονται από το οικονομικό έτος στο οποίο έχουν βεβαιωθεί και επαναβεβαιώνονται ως έσοδα του προϋπολογισμού του επόμενου οικονομικού έτους.

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΤΟΧΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ; ΟΦΕΙΛΕΙ Η Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΝΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ"Σφάζονται" ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα ΑΔΙΚΩΣ 

Η madame Μαρία de la villa Massone 

Μαρίας Καρρά του Εμμανουήλ, κατοίκου Μονακό 17 Rue de la Turbie Maison Villa Massone, 2eme etage και προσωρινά διαμένουσας στην Κηφισιά Αττικής, οδός Λευκάδος αρ. 5 με ΑΦΜ 062100655

Για όσους δεν καταλάβατε, πρόκειται για τη σύζυγο του αείμνηστου (ή αλήστου μνήμης)Γεωργίου Τράγκα 


 


ΕΣΗΕΑ

5)    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Η υποχρέωση δήλωσης μετρητών (πλην των μετρητών που είναι κατατεθειμένα σε λογαριασμούς πιστωτικών ή τραπεζικών ιδρυμάτων) και κινητών πραγμάτων ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι υπερβαίνουν τις τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ και σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ κατ’  αξίαν αντιστοίχως.
  • Δηλώνεται κάθε κινητό που υπερβαίνει σε αξία τις 40.000 ευρώ, συνοδευομένης της δήλωσης από τα παραστατικά αγοράς ή τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά ή εκτίμηση της εμπορικής αξίας του κινητού από εκτιμητή του μητρώου που τηρείται στο Υπουργείο Οικονομικών.

Πριν από μερικούς μήνες, έγινε ξανά ντόρος γύρω από το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου όταν αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του Φρέντι δουλεύει στο Μέγαρο Μαξίμου. Τότε με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε στο θέμα και επιβεβαίωσε ότι ο γιος του όντως εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου, σε γραφείο δίπλα στον πρωθυπουργό.

Στη διαθήκη αποκαλύπτονται οι τελευταίες επιθυμίες του εκδότη-δημοσιογράφου, ενώ στο παρασκήνιο της αποκάλυψής της έρχονται να προστεθούν νέα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες στο Μονακό, αλλά και καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Κάποιοι άριστοι γνώστες της υπόθεσης εικάζουν ότι μπορεί να μην έχουμε τελειώσει ακόμη και τώρα με την καταμέτρηση των δεκάδων κατοικιών της real estate αυτοκρατορίας που έστησε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Αμερική ο «θείος», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΙΔΡΥΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ 

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ  ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.
Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.
Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.
Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.
Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.

Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.
Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.
Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.


                                 


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 



#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια