ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

Η ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

 


Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 30%ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΤΟΙ 15.000 ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 50.000 ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΦΥΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ 

ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ.Τ.Λ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΦΩΔΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑΤΩΝ  ΖΩΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΔΙΔΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΔΕΣ ΑΥΤΟ:ΟΙ "ΑΡΙΣΤΟΙ" ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:


ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .....
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια