ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ- ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΤΙ  ΖΗΤΑ ΞΑΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ; 











Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ 2015 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ  

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ 


Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΗΓΕΤΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΝΤΖΙΑ 


ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ;
ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ 
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ 

ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
ΟΜΩΣ Η ΘΕΣΗ
ΤΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 
ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ; 

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;


 130.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΗΙΝΑ

 ΕΤΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ,ΑΡΤΕΜΗ.




ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ

ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ 
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΑΝΘΙΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΟΝΟ Η ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ



ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Ο Πρόεδρoς της ∆ηµoκρατίας κ. Kωστής Στεφανόπουλος εξέφρασε τη θέση, ότι :
«oι αναθεµατισµοί κ.λπ. κατά των Eλλήνων», πoυ ψάλλoνται κάθε χρόνo στις ορθόδoξες εκκλησίες την Kυριακή της Oρθoδoξίας, «πρέπει να παραλείπονται».

Τα απαράδεκτα αυτά κείμενα που επί 1230 χρόνια ψάλλονται στις χριστιανικές εκκλησίες, έχουν ως εξής :


1.“Έτι, τοις φρονούσι και λέγουσι κτιστήν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυπόστατου θεότητος, ως κτιστήν εκ τούτου πάντως και αυτήν την θείαν ονσίαν αναγκαξομένοις δοξάζειν. Κτιστή γαρ κατά τους Αγίους ενέργεια, κτιστήν δηλώσει και φύσιν άκτιστον δέ, άκτιστον χαρακτηρίζει ουσίαν. Καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσι εις θείαν παντελή περιπίπτειν, και την ελληνικήν μυθολογίαν και την των κτισμάτων λατρείαν, τη καθαρά και αμώμω των χριστιανών πίστει προστριβομένοις, μη ομολογοϋσι δε κατά τας αγίας θεοπνεύστους θεολογίας, και το της Εκκλησίας ευσεβές φρόνημα, άκτιστον είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυ­πόστατου θεότητος ανάθεμα τρις”. Δηλαδή ανάθεμα τρεις φορές στους Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ήράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α..

2.“Τοις τα ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίαις επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι και ούτως αυταίς ως το βέβαιον εχούσαις εγκειμένοις, ώστε έτερους ποτέ μεν λάθρα, ποτέ δε φανερώς ενάγειν αυταϊς και διδάσκειν ανενδοιάστως ανάθεμα τρίς”..

3.“Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων, αφ’ εαυτών και την καθ’ ημάς κλίσιν μεταπλάττουσι, και τας πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις και ως αυθυπόστατο την ύλην παρά των ιδίων μορφούσθαι λέγουσι, και προφανώς διαβάλλουσι το αυτεξούσιον τον Δημιουργού, τον από του μη όντος εις το είναι παραγαγόντος τα πάντα, και ως ποιητού πάσιν αρχήν και τέλος επιτιθέντος εξ-ουσιαστικώς και δεσποτικώς ανάθεμα τρίς.”.

4.“Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και ελληνικά ρήματα, ότι τε προύπαρξις εστί των ψυχών, και ουκ εκ τον μη όντος τα πάντα εγένετο, και παρήχθησαν, ότι τέλος εστί της κολάσεως η αποκατάστασις αύθις της κτίσεως, και των ανθρωπίνων πραγμάτων, και διά των τοιούτων λόγων την βασιλείαν των ουρανών λυομένην πάντως, και παράγουσαν εισάγουσιν, ην αιωνίαν και ακατάλυτον αυτός τε ό Χριστός και Θεός ημών εδίδαξε, και παρέδοτο και διά πάσης της Παλαιάς και Νέας Γραφής ημείς παρελάβομεν οτι και η κόλασις ατελεύτητος και ή βασιλεία αΐδιος, διά δε των τοιούτων λό­γων εαυτούς τε απολλύουσι, και ετέροις αιωνίας καταδίκης προξένοις γινομένοις ανάθεμα τρίς”..

5.“Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγ­ματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα τρίς”..

6.“Tοις την μωράν των έξωθεν (Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε με­τεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, η και ομοίως τοις αλόγοις ζώοις ταύ­τας απόλλυσθαι, και εις το μηδέν χωρείν δεχομένοις και δια τούτο ανάστασιν, και κρίσιν, και την τελευταίαν των βεβιωμένων ανταπόδοσιν αθετούσιν ανάθεμα τρίς”..

7.“Τοις λέγουσιν ότι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών, οι παρά των επτά αγίων και καθολικών συνόδων, και παρά πάντων των εν Ορθοδοξία λαμψάντων πατέρων αναθέματι καθυποβληθέντας, ως αλλό­τριοι της καθολικής εκκλησίας δια την εν λόγοις αυτών κίβδηλον και ρυπαράν περιουσίαν κρείττονες εισι κατά πολύ, και ενταύθα και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πά­θος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ανάθεμα τρίς”…

ΕΔΩ ΚΑΙ Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός)

«Είναι εχθροί οι Έλληνες…διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον “Ισραήλ”. Στόμα δε, λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄: 11) την σοφιστική του λόγου δύναμη, η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει αυτούς που πιστεύουν με απλότητα στον Θεό».
Μέγας Βασίλειος 'Εις τον προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον', 9.230.8
«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα…».
Ιωάννης Χρυσόστομος 'Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν', Ομιλία Α’, 59.31
«Οι Έλληνες φιλόσοφοι και ρήτορες, είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα παιδιά που λένε ανοησίες. Γιατί δεν μπόρεσαν να πάρουν με το μέρος τους ούτε έναν σοφό η άσοφο, ούτε άνδρα ή γυναίκα, ούτε ένα μικρό παιδί από τόσα έθνη κι από τόσους λαούς, αλλά προκαλούσαν τόσα γέλια τα βιβλία που είχαν γράψει, ώστε, μόλις τα παρουσίαζαν, να εξαφανίζονται, γι” αυτό και χάθηκαν τα περισσότερα… Ποτέ δεν έκαμαν το σωστό, αλλά ήσαν δειλοί, φιλόδοξοι, αλαζόνες και είχαν ασυλλόγιστα πάθη… Ο Ελληνισμός μπορεί ν” απλώθηκε σ” όλη τη γη και να κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, καταλύθηκε όμως με την δύναμη του Χριστού και το κήρυγμά μας φυτεύτηκε στις ψυχές των ανθρώπων… Και όσοι ήταν άπιστοι εντυπωσιάστηκαν από την διδασκαλία του Ιησού και περιφρόνησαν την δουλοπρέπεια, την ανελευθερία και την ποταπότητα των Ελλήνων. Όλοι διέκριναν την ευγένεια των μέσων που χρησιμοποιούν οι χριστιανοί, σε αντίθεση με την αισχρότητα των Ελλήνων».
Ιωάννης Χρυσόστομος 'Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων', παρ. 11-12, 15, 40
«Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους… Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».
Ιωάννης Χρυσόστομος 'Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν', Ομιλία Ξ’, 59.369-370)

«Η σοφία των Ελλήνων είναι τύφος… Οι Έλληνες είναι αλαζόνες…δεισιδαίμονες…αυθάδεις…».
Γρηγόριος Ναζιανζηνός 'Εις Ηρώνα τον φιλόσοφον'
==================
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Tο κείμενο της Aγίας Γραφής  ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ  ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΡΥΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΩΞΕΙΣ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.κ.χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.

Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

'Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)

1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού  τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.
2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.
3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.


ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Α.ΤΣΙΠΡΑ 


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ






ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)


                                 


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 



#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια