ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι μετανάστες οργανώνονται για ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα

 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι μετανάστες οργανώνονται για ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα


Το περιμέναμε, το γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν και βλέπουμε ότι σιγά σιγά το οργανώνουν. Οι Ρωμιοί της Πόλης σήμερα σας αποκαλύπτουν ότι οι μετανάστες οργανώνουν έναν γενικότερο ξεσηκωμό σε ολόκληρη την χώρα ταυτόχρονα. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει σε άρθρα ΠΡΩΤΟΙ ότι το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο γι αυτούς για να στρώσουν τα πλάνα τους οργανώνοντας το πλήθος. Έτσι λειτουργούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν.

Σας αποκαλύψαμε πρόσωπα και κινήσεις προτρέποντας ακόμη και την αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις καθώς μέσα από τα πλάνα τους απορρέουν αξιόποινα αδικήματα. Είδαμε συλλήψεις προσώπων που αρθρογραφήσαμε, είδαμε αποκαλύψεις για τις γερμανικές ΜΚΟ που είχαμε γράψει από τον Αύγουστο και σήμερα αποκαλύπτουμε τι οργανώνουν στην χώρα μας, για εμάς, χωρίς εμάς.

Από συγκεκριμένο λογαριασμό λοιπόν υπάρχει η προτροπή για οργανωμένο ξεσηκωμό στα camp της χώρας με συκεκριμένη αφορμή. Όταν θα αρχίσουν να υπάρχουν απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου ή όταν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Οι ίδιοι τους λοιπόν περιμένουν όπως και εμείς οι απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου να πέφτουν “βροχή” ειδικά ατόμων από μία συγκεκριμένη χώρα και όλοι φανταζόμαστε και μπορούμε να καταλάβουμε το όνομά της. Ο σπόρος λοιπόν έχει πέσει, η ανακοίνωση των σχεδίων τους έχει γίνει και το μόνο που απομένει είναι το νεύμα της έναρξης των διαδηλώσεων.

Η χώρα μας ειδικά αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει πολλά, εμείς δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε το θέμα των μεταναστών που την θεωρούμε μεγάλη πληγή για την χώρα μας και θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε πράγματα και καταστάσεις όταν οι υπόλοιποι το “ξεχνούν”. Δείτε λοιπόν την ανακοίνωση πόσο απλά και λιτά ετοιμάζουν τον “κόσμο” τους.

Aυτοί λοιπόν λένε αυτά. Εμείς τι λέμε; Πώς  λειτουργούμε ως χώρα; Μπορείτε να δείτε το οργανόγραμμα της κυβέρνησης και να απορήσετε σε ποιό παράλληλο σύμπαν ζούμε.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ,ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ 01/01/2021 ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 20% , ΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 82.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ .

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΠΩΣ  Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Α2  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ (ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ) ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ 

 ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ .

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ   ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ



 ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ

 

ΠΗΓΗ: https://romioitispolis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :https://giorgostagkoulis.blogspot.com/2020/10/blog-post_11.html

https://esyelkordeliou.blogspot.com/2020/10/i-lysi-tis-ellinon-syneleusis-gia-to-metanasteutiko.html?fbclid=IwAR0KTNiaqJi1gfOY-tfDGJd8mP7Z11QECe5AAS08NELGOLOLF94iZfw_9cs


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΩΓΙΑ ΣΑΦΑΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΟΥ 1951 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4375/ΦΕΚ Α ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 51/3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Κ.Α.

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΗΓΗ



ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.


Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou


ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0








ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:


ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com
BLOGSPOT: https://giorgostagkoulis.blogspot.com/







https://oriaios12.blogspot.com/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
1. Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας


2. Ωριαιος 12


TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια