ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΜΕ ΜΠΙΖΝΕΣ (ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ&ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ)

 


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Σαϊντού Καμαρά – «Ελπιζω να κάνεις την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα σου»


ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΣΥΡΙΖΑ:Τροπολογία για να μην απελαθεί κατεθεσε Ο Τσίπρας: Ο Σαϊντού Καμαρά πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, είναι ευθύνη της Πολιτείας είχε και την ευκαιρία να μιλήσει μαζι του 

ΚΚΕ: Απαιτούμε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του Σαϊντού Καμαρά

ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΤΟ ΚΙΝΑΛ:“Η αρμοδιότητα της κυβέρνησης είναι να προτείνει λύσεις για τα κοινωνικά προβλήματα με νομοθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό οφείλει να κάνει και τώρα, στο πνεύμα του ν. 3838/2010”.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3838/2010
(ΦΕΚ Α-49/24-3-2010)
Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

2.Μετά το άρθρο 1 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, προστίθεται νέο άρθρο 1Α ως εξής:
«Ια. Με δήλωση και αίτηση, λόγω γέννησης
ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα

----------------------------------------------------------------
ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ 

Ποιος είναι ο Σαϊντού Καμαρά

 ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΕΑ  

ΧΑΡΤΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑ




Ο Σαϊντού ήρθε κοντά μας πριν από τρία χρόνια, ως ασυνόδευτος πρόσφυγας, κάνοντας το μακρύ ταξίδι φυγής από την πατρίδα του όπου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα διακρίσεων και οικογενειακής βίας. Πήγε Σενεγάλη, 

ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ 



ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ Τουρκία,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ  ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΤΗΝ Κάλυμνο όπου και ναυάγησε. 

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 

Πριν από 3 χρόνια, ο 15χρονος τότε βρήκε καταφύγιο και στέγη στον ξενώνα φιλοξενίας "Εστία" της "Αποστολής", της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο διαχειριστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στην «Αλληλεγγύη» από την Εκκλησία της Ελλάδας φανέρωσε ζημιά άνω των 9,5 εκατ. ευρώ. Από το 2010 το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών συντονίζει η ΜΚΟ «Αποστολή».
[ Μετά το φιάσκο των σάπιων πουλερικών, η υπόθεση της «Αλληλεγγύης» οδηγήθηκε στην ποινική και αστική δικαιοσύνη. Κατά την εκκαθάριση της συγκεκριμένης ΜΚΟ, διαπιστώθηκε συνολική ζημιά 9.505.200 ευρώ –Μετά ιδρύθηκε η «Αποστολή»]

 Μεταξύ των άλλων καταγγελιών εναντίον της «Αλληλεγγύης» περιλαμβάνονται κι άλλα ανολοκλήρωτα προγράμματα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό χωρίς επιστροφή των επιχορηγήσεων, αξιοποίηση του δημόσιου χρήματος για έξοδα που δεν συνδέονταν άμεσα με τον σκοπό της επιχορήγησης, αλλά και σπατάλη χρημάτων όσον αφορά την στέγαση της ΜΚΟ με αγορά υπερκοστολογημένων ακινήτων.

Την ποινή κάθειρξης 16 ετών με προσωρινή αναστολή επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της εκκλησίας «Αλληλεγγύη», Δημήτρη Φουρλεμάδη. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ του δημοσίου, τα οποία προορίζονταν για φιλανθρωπικές αποστολές της οργάνωσης.
 
Συγκεκριμένα, η ενοχή αφορά τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης κατ' εξακολούθηση, με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου  και της απλής απιστίας στην υπηρεσία. Ο Δ.Φουρλεμάδης δικάζεται μαζί με την πρώην διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου αλλά και δύο οικονομικούς επιθεωρητές της Εκκλησίας.

Η διαβόητη υπόθεση των κατεψυγμένων πουλερικών

Μεταξύ των υποθέσεων κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος από την μεριά της «Αλληλεγγύης» ήταν και η διαβόητη υπόθεση της αποστολής κατεψυγμένων πουλερικών σε χώρες της Αφρικής. Η αποστολή δεν έγινε και το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε πίσω τα 5,6 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο όμως μέρος του ποσού είχε διατεθεί για μισθοδοσίες, πληρωμή λογαριασμών και άλλες υποχρεώσεις και επεστράφησαν μόνο 500.000 ευρώ.

ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Σαϊντού Καμαρά: Είναι καθήκον μας να γίνει μέλος της κοινωνίας μας

“Γνωρίζω προσωπικά τον μικρό μαθητή και από τις συναντήσεις του μαζί του είδα στα μάτια του τη λαχτάρα του να κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Είναι καθήκον μας ως Εκκλησία και ως Έλληνες να τον αγκαλιάσουμε και να φροντίσουμε να γίνει μέλος της κοινωνίας μας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν”.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ 
ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ



ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια