ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΔΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ)






ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ και πουθενά στην Ελλάδα , πιθανόν ούτε και στην Ευρώπη ( Δεν γνωρίζω βέβαια για τα κράτη της Αφρικής) δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο όπως το σημερινό!!
ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ από ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ εκθέτοντας και απαξιώνοντας τον ίδιο της τον πρόεδρο του ΔΣ και επιδεικνύοντας μια τυχοδιωκτική πολιτικά νοοτροπία, μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που δοκιμάστηκε ο δήμος μας από τα καιρικά φαινόμενα και καταστράφηκαν υποδομές!!!
Η αντιπολίτευση φυσικά και έχει το δικαίωμα να μην συμμετέχει κάποια φορά στο ΔΣ ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σε πιθανές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής που έχουν σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του ΔΣ με τον οποίο τρόπο ίσως διαφωνεί.
Το να απουσιάζει όμως σύσσωμη η ίδια η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ χωρίς καν να ειδοποιήσει τον πρόεδρο προκαλεί θυμηδία.
ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ;; 😊
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;;;!!!
Η Δημοτική αυτή Αρχή
Είτε δεν αντιλαμβάνεται ότι κυβερνά τον δήμο
Είτε λειτουργεί με «ψυχολογία μειοψηφίας»
Ότι και να συμβαίνει από τα δύο η Σιντική δυστυχώς υφίσταται μια καταστροφική 10ετία που όμοια δεν γνώρισε μέχρι σήμερα ο τόπος. !!
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ !!!!
Ο Πρόεδρος του ΔΣ, 5 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ο πρόεδρος ΤΚ Ροδόπολης στην οθόνη σας!!

=====================================
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ


Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων;

_________________

Πρωτοφανή διαλυτικά φαινόμενα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων:

Να αφαιρείται ο λόγος από εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, να διακόπτονται οι λόγοι τους από το προεδρείο και να μην επιτρέπεται σε πρώην Αντιδήμαρχο να απαντήσει επί προσωπικού και επί ερώτησης που της τέθηκε. Τα φαινόμενα αφαίρεσης λόγου  από την Αντιπολίτευση και αγνόησης των εκκλήσεων για ομαλή δημοκρατική λειτουργία, αρχίζουν και λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ είναι επαναλαμβανόμενα και συστηματικά , πλέον. 

Οι ομαδικές αποχωρήσεις Δημοτικών Συμβούλων, οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των επικεφαλής παρατάξεων και η εικόνα διάλυσης της συνεδρίασης, προκαλούν αλγεινή εντύπωση. 

Πέραν τούτων, είναι εμφανές ότι δεν υφίσταται ,πλέον,  καμία οργάνωση στις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής, αφού για δύο μείζονα ζητήματα όπως αυτό της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, φαίνεται να φάσκει και να αντιφάσκει εκθέτοντας τον Δήμο Λαμιέων έναντι των Πολιτών αλλά και των διεκδικήσεων της πόλης έναντι της Πολιτείας.

Ο συγκεντρωτισμός, η πλήρης παράδοση στην "Επικοινωνία" ,η "σιωπή των εκλεγμένων" και η υποβάθμιση του ρόλου των Αντιδημάρχων εκθέτουν ανεπανόρθωτα την πόλη μας, αφού οδηγούν σε κωμικά φαινόμενα.  

Όσοι απλοί Πολίτες παρακολούθησαν την εύλογη αποχώρηση των Δημοτικών Συμβούλων, της πρώην Αντιδημάρχου, δύο επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, αλλά και ενός Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, ανησυχούμε για την ποιότητα της δημοκρατικής λειτουργίας του κορυφαίου οργάνου του Δήμου Λαμιέων. 

Η εύλογη αυτή ανησυχία, δεν σχετίζεται με παραταξιακές και αντιπολιτευτικές τακτικές, αλλά με την ειλικρινή μας αγωνία για την πρόοδο του Τόπου μας. 

Δείτε, τα πρωτοφανή αποσπάσματα περί το 2:18:00 & 3:33:00.

https://youtu.be/PhEJM7jcpTo

Αν θέλουμε, ειλικρινά, να προοδεύσει ο Τόπος μας, η δημοκρατική λειτουργία και η διαφάνεια είναι μονόδρομος. 

Δεν υπάρχει άλλη οδός.

Ο συγκεντρωτισμός, η καταστολή της αντίθετης άποψης, η μονόπλευρη "ενημέρωση" και η αλαζονεία οδηγούν την πόλη στην καταστροφή.



ΠΗΓΗ:kaliterilamia.gr

=====================================

ΔΕΣ ΑΥΤΟ :Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΚΑΙ ΑΥΤΟ:ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΔΗΜΟΙ

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

==========================================

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια