ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΜΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ  ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ 

ΚΑΙ ΠΡΙΝ  ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ  ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ 

Ω ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ



ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ







ΕΔΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1053109465541953&id=503668739739159

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ 

 ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ  ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΜΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 





ΤΑ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ  ΑΡΘΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ  Ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΕΔΩ:





ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018. ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2015 Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΕΙ 154 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 1 ΤΡΙΣ ΚΑΙ 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΤΗ 2016, 2017 ΚΑΙ 2018 ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ 2019 ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. 

================================================
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΦΕΚ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022

ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ


===========================================
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ
ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΑΝΤΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ




====================================

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.
1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

ΣΕΛΙΔΑ 10 από 40
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.



 =================================================

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com           

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια