ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ



ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ;
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ; ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ


ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ 1.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ κατέγραψε ακόμα ένα επιχειρησιακό φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκανς να διασχίζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ όλη τη χώρα, ο Γιάννης Οικονόμου στην ανακοίνωσή του ανάφερε...

ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ 

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΑΣ; 



Για αυτό έδωσα εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, να προχωρήσει άμεσα στις παρακάτω κινήσεις:Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους να απομακρυνθεί πάραυτα από τη θέση του και τον τομέα ευθύνης του και να τεθεί στη διάθεση της ΓΑΔΑ.
Να απομακρυνθούν άμεσα από τους τομείς ευθύνης τους και να τεθούν στη διάθεση των αντίστοιχων Διευθύνσεων, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα, οι Επικεφαλής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Γ' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου - Ιωαννίνων, του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Α' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.


Τωρα Καταλαβατε ποιος Φταει για την Τραγωδια...Πως ηρθαν Ανενοχλητοι ενω υπηρχε απαγορευση οπαδων...Να χαιρομαστε αυτους που υποτιθεται επρεπε να σταματησουν Αυτο το κομβοι με Φασιστες Νεοναζι Κροατες...


ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ 2. 

Συνοριοφύλακες: «Χάνουμε τη μάχη με τους διακινητές μας δίνουν εντολές να μην τους καταδιώκουμε»
«Έρχονται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στον Έβρο»

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ αντιμετωπίζει με «φοβικότητα» τους διακινητές
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ που αντιμετωπίζει με «φοβικότητα» τους διακινητές – «Είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε αυτά τα εγκληματικά κυκλώματα άμεσα στη δικαιοσύνη, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και ξεκάθαρες εντολές για να τα αντιμετωπίσουμε», τονίζει στην επιστολή της.

Όπως τόνισε ο έλεγχος στα οχήματα πρέπει να γίνεται και κατά την άνοδο τους στον Έβρο καθώς τα περισσότερα είναι κλεμμένα με παραποιημένες πινακίδες: «Το 90% των οχημάτων είναι κλεμμένα από διάφορες περιοχές της χώρας. Έχουν παραποιημένες πινακίδες. Δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά. Φτάνουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !! στον Έβρο και φορτώνουν.
Μετά είναι αργά»

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ 3. 

 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ: ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ!! 

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 

ΡΟΔΟΣ (μετά τις πυρκαγιές), Σάββατο 05/08/2023 : Πρόβα Απόβασης ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ στο ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ
Ρόδος, πριν δύο ώρες...
Μου το έστειλε φίλος από τη Ρόδο που είναι για δουλειά...
Ηλικίες 18 με 30 μου λέει, μόνο άντρες...
Τους έπεσε μία τσαντα. Ο φίλος πήγε να την πιάσει να την πάει στην αστυνομία μαζί με ένα άλλο που ήταν μαζί... Την άνοιξαν και μέσα είχε κάρτες κινητό...



Αλλοδαποί με όπλα σε ελληνικό έδαφος;;; Αν αυτό που αναρτήθηκε στα social media προέρχεται όντως από ελληνικό έδαφος τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...Συγκεκριμένα αναρτήθηκε πριν από 3 ημέρες έχοντας το «Tehsalonki» ως «ετικέτα».Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που γιγαντώνεται το πρόβλημα με τις διακινήσεις αλλοδαπών στη Θράκη και την Μακεδονία.

Βιβή Καραβασίλη


ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ αντιμετωπίζει με «φοβικότητα» τους διακινητές.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ που αντιμετωπίζει με «φοβικότητα» τους διακινητές – «Είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε αυτά τα εγκληματικά κυκλώματα άμεσα στη δικαιοσύνη, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και ξεκάθαρες εντολές για να τα αντιμετωπίσουμε», τονίζει στην επιστολή της

Ανοιχτή επιστολή στο νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου για τις «εγκληματικές ομάδες διακινητών που σκορπούν τον θάνατο στους ανυποψίαστους πολίτες», έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ).

Η ΠΟΣΥΦΥ επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ που αντιμετωπίζει με «φοβικότητα» αυτά τα φαινόμενα, τονίζει ότι με «τη συμπεριφορά της έχει πολλαπλασιάσει τα κυκλώματα αυτά στην ελληνική επικράτεια» και δηλώνει ότι τα μέλη της είναι έτοιμα να οδηγήσουν τους διακινητές άμεσα στη δικαιοσύνη αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και ξεκάθαρες εντολές.

Αναλυτικά, η επιστολή της:

«Κύριε Υπουργέ,

Πριν προλάβουμε να σας ευχηθούμε για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κρίνουμε επιβεβλημένη την προτεραιότητα που πρέπει να θέσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενη από την πολιτική βούληση, για την αντιμετώπιση των διακινητών στους οδικούς άξονες της χώρας.

Ήδη με την οδηγική συμπεριφορά τους είναι υπαίτιοι για την απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο, συμπεριλαμβανομένων και ανυποψίαστων διερχόμενων οδηγών. Πλέον τα κυκλώματα δεν ανταποκρίνονται στα σήματα των αστυνομικών για να ελεγχθούν, αλλά αντίθετα επιταχύνουν και προβαίνουν σε σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. με αποτέλεσμα να προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα στο πέρασμα τους.

Μόλις πριν λίγες ημέρες σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, με τον προκάτοχό σας και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μας αλλά και με την συμμετοχή του κ. Αρχηγού του Σώματος και των προϊσταμένων των αρμόδιων κλάδων, ως πανελλήνια ομοσπονδία συνοριακών φυλάκων περιγράψαμε με τον πιο δραματικό αλλά παράλληλα ρεαλιστικό τρόπο, την σημερινή κατάσταση και κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου, πως αν η ελληνική Αστυνομία δεν ενεργοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με οργάνωση και μεθοδικότητα παρέχοντας και τον κατάλληλο εξοπλισμό, τότε δυστυχώς αυτές οι εγκληματικές ομάδες θα συνεχίζουν να σκορπούν τον θάνατο στους ανυποψίαστους πολίτες.

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος για να παρακολουθήσουμε και άλλο το φαινόμενο αυτό και κατόπιν να αξιολογήσουμε και να σχεδιάσουμε τους τρόπους αντίδρασης δειλά δειλά, είναι πλέον αδιαπραγμάτευτο από πλευράς μας, το φαινόμενο αυτό να αντιμετωπιστεί από την Ελληνική Αστυνομία ώστε να μην υπάρξει άλλος αθώος νεκρός συνέπεια της εγκληματικής παραβατικής συμπεριφοράς των κυκλωμάτων διακίνησης στους δρόμους.

Σήμερα κύριε Υπουργέ, με λύπη σας αναφέρουμε, πως αυτή τη μάχη την χάνουμε. Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στην διαφύλαξη του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της ελληνικής επικράτειας. Οι διακινητές οργώνουν τη χώρα και δυστυχώς οι «εντολές» που λαμβάνουν οι συνάδελφοι μας είναι «αφήστε τους, μην τους καταδιώκετε» !

Μία συμπεριφορά της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει πολλαπλασιάσει τα κυκλώματα αυτά στην ελληνική επικράτεια. Ευελπιστούμε πως η Ελληνική Αστυνομία θα πάψει να αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα με φοβικότητα και θα σταθεί όπως πρέπει δίπλα στον κάθε νομοταγή πολίτη αυτής της χώρας, διασφαλίζοντας το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών.

Σας διαβεβαιώνουμε, πως είμαστε σε θέση να αποκρούσουμε το φαινόμενο αυτό ως ελληνική αστυνομία και να οδηγήσουμε αυτά τα εγκληματικά και δολοφονικά κυκλώματα άμεσα στη δικαιοσύνη. Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι η πολιτική βούληση και οι ξεκάθαρες εντολές για να τα αντιμετωπίσουμε. Επειδή η άποψή μας για το εν λόγο ζήτημα είναι ξεκάθαρη – και σαφώς δεν θα την αναπτύξουμε σε δημόσιο λόγο – σας ζητάμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη που σήμερα χάνεται.

Βουίζει ακόμη στα αυτιά μας, ο απόηχος της έκφρασης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχε τονίσει ξεκάθαρα « θα τσακίσουμε αυτά τα κυκλώματα των διακινητών». Πως όμως είναι το ερώτημα. Με φοβικότητα ; Με αδιαφορία ; Με «εντολές» που όλοι γνωρίζουμε πως γεννούν πολλαπλάσια νέους διακινητές ; Ως ελληνική Αστυνομία, οφείλουμε αυτή την δολοφονική παραβατικότητα να την κοιτάξουμε στα μάτια και να την αντιμετωπίσουμε και όχι να την αφήσουμε να μας προσπεράσει αποποιώντας έτσι τις δικές μας ευθύνες».

 

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ - ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.

ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

🔥ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🔥

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .....
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

17.0 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

17.1. Ο ρόλος του Λιμενικού Σώματος είναι να παράσχει ασφάλεια στην Πολιτεία στον θαλάσσιο χώρο και ειδικά σε όλες τις ακτογραμμές.
17.2. Έχει ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Οι ανάγκες του Λιμενικού Σώματος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στο θαλάσσιο χώρο μας είναι και ποσοτικές και ποιοτικές.
17.3. Είναι απαραίτητο να καλυφθεί με κάθε δυνατή τεχνολογική εξάρτηση το Σώμα ώστε ο έλεγχος να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.
17.4. Κάθε νησί και πολύ πυκνά σε στρατηγικά σημεία των ακτογραμμών μας πρέπει να υπάρχει βάση ταχύπλοων πλωτών μέσων ώστε να αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις τάχιστα και αποτελεσματικά.
17.5. Οι υπηρετούντες στο Λιμενικό Σώμα θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση καθώς επίσης την προσοχή της Πολιτείας για το έργο που επιτελούν με ικανοποιητική αμοιβή και ασφάλιση ώστε να υπηρετούν ανεπηρέαστοι το καθήκον τους.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια