ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΧΗ (Α.Α.Δ.Ε)

 


Για όσους έχουν χρέη στο Δημόσιο, έρχεται η λαίλαπα της Α.Α.Δ.Ε.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ!
Οι υπάλληλοι της θα λειτουργούν ως τάγματα εφόδου σύμφωνα με νόμο της 07 Οκτωβρίου 2022 που ψηφίστηκε στην βουλή, θα μπουκάρουν μέσα στα σπίτια, σε αγροτικές αποθήκες ,στις επιχειρήσεις (χωρίς δικαστική απόφαση επειδή το αποφάσισε ο διοικητής της Α.Α.Δ.Ε.), θα κατασχέσουν την παραγωγή, το εισόδημα, τα τιμαλφή, θα πραγματοποιούν κατασχέσεις στους εγγυητές και στα τρίτα πρόσωπα, θα επεμβαίνουν στους λογαριασμούς σου που διατηρείς στα τραπεζικά ιδρύματα.  
Αφορά τον ιδιώτη, τον καταστηματάρχη αφορά τις επιχειρήσεις, τούς αγρότες, μας αφορά όλους.
Εφόσον ολοκληρωθεί η ανάγνωσηθα δούμε πώς εμπλέκουν τούς πάντες, είτε μέσω εντολών είτε μέσω απειλών - εκβιασμών σε Υπαλλήλους ,Αστυνομικούς, Δημάρχους, Κοινοτάρχες, ενεργοποιώντας όλον τον Κρατικό μηχανισμό, που η εφαρμογή αυτού του νόμου εκτός απο την απώλεια κινητών πραγμάτων, θα επιφέρει την μεταξύ μας  διένεξη - διχασμό - εχθρότητα.

Θυμάστε πού οι πολιτικοί μας εμφανιζόμενοι στα τηλεοπτικά πάνελ μάς προέτρεψαν, σε περίπτωση που εισέλθουν στο σπίτι μας κακοποιά στοιχεία, διαρρήκτες - ληστές για να υφαρπάξουν τα υπάρχοντα μας και για να γλυτώσουμε τίς ζωές μας; τα μέτρα που έπρεπε να πάρουμε ήταν να προσποιηθούμε ότι κοιμόμαστε! 

Ξέχνα το αυτό γιατί τώρα δεν μπορείς να προσποιηθείς σε αυτό το νομοθετικό έκτρωμα, ακόμα και ξυπνητός να είσαι, θα φοβάσαι την σκιά τους, ύπνος δεν θα σε πιάνει και αν λίγο αποκοιμηθείς θα βλέπεις στα όνειρα σου τάγματα εφόδου, τούς Γερμανούς κατακτητές η τους κοτζαμπάσηδες που δουλειά τους ήταν να εισπράττουν φόρους και να επιβάλουν την τάξη με οποιοδήποτε τρόπο.  

Θα μπουκάρουν μέσα στα σπίτια υπάλληλοι της  θα ψάχνουν τα συρτάρια και σε όποιο χώρο αυτοί νομίζουν ότι εσύ θα μπορούσες να έχεις κάτι χρήσιμο  με σκοπό την αποπληρωμή  των οφειλών σου έστω και για 500 ευρώ!



Κατασχέσεις ακόμα και μέσα στα σπίτια όσων έχουν χρέη προς το Δημόσιο θα μπορούν να κάνουν οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ.
 NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4978 ΦΕΚ A 190/7.10.2022
Στο νέο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) που ψήφισε η Βουλή, υπάρχει μεγαλύτερη αυστηροποίηση στην υφιστάμενη διαδικασία των κατασχέσεων, σε βάρος των οφειλετών που χρωστούν στο Δημόσιο.

Το συγκεκριμένο άρθρο του κώδικα αναφέρει ότι ο υπάλληλος μπορεί να εισέρχεται στην κατοικία ή και σε κάθε άλλο χώρο που βρίσκεται στην κατοχή του καθ’ ου η εκτέλεση, να ανοίγει τις πόρτες και να προβαίνει σε έρευνες, καθώς και να ανοίγει κλειστά έπιπλα, σκεύη, ή δοχεία.

Ωστόσο, οι έφοδοι στα σπίτια και οι κατασχέσεις κινητών στα χέρια των οφειλετών δεν μπορούν να γίνονται νυχτερινές ώρες, Κυριακές και αργίες, εκτός και αν υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο οφειλέτης ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό.

Τα σχετικά άρθρα με την υποσημείωση των επίμαχων σημείων.

Άρθρο 9
Απαρίθμηση αναγκαστικών μέτρων

1. Τα αναγκαστικά μέτρα που εφαρμόζονται για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων είναι τα εξής:

α) κατάσχεση κινητών, είτε στα χέρια του οφειλέτη είτε κινητών και απαιτήσεών του εν γένει στα χέρια τρίτου,

β) κατάσχεση ακινήτων. Η χρήση των αναγκαστικών αυτών μέτρων, καθώς και των μέτρων του άρθρου 8, εναπόκειται στην κρίση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, ο οποίος μπορεί να τα λαμβάνει, είτε αθροιστικά είτε καθένα χωριστά, κατά την ελεύθερη κρίση του, για έναν ή περισσότερους οφειλέτες.

2. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών μπορεί, προκειμένου να εντοπιστούν περιουσιακά στοιχεία των υπόχρεων ή συνυπόχρεων = ΕΓΓΥΗΤΕΣ προσώπων και να διασφαλιστεί η είσπραξη των δημοσίων εσόδων, να ανατίθεται η έρευνα σε ελεγκτικές εταιρείες ή δικηγόρους ή δικηγορικά γραφεία ή κοινοπραξίες αυτών. Με όμοια απόφαση καθορίζονται η ειδική διαδικασία ανάθεσης, η οποία εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στις αναθέσεις αυτές, ο τρόπος της αμοιβής του αναδόχου που μπορεί να συνδέεται και με το τελικό αποτέλεσμα της έρευνας ή της είσπραξης, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου.


4. Δεν επιβάλλεται κατάσχεση ακινήτων, καθώς και κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη, εφόσον το συνολικό ύψος του χρέους υπολείπεται των πεντακοσίων (500) ευρώ. ΣΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ 

5. Η ΑΑΔΕ μπορεί να επιλέγει κατά προτεραιότητα τις προς επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υποθέσεις με βάση κριτήρια ανάλυσης κινδύνου ή εξαιρετικά και με βάση άλλα κριτήρια, τα οποία καθορίζονται από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ και δεν δημοσιοποιούνται. Ο Υπουργός Οικονομικών μπορεί να ζητά, εκ των υστέρων, στοιχεία από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ σχετικά με τα κριτήρια του προηγούμενου εδαφίου.

Άρθρο 11
Εξουσίες ενεργούντος την κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη

1. Ο ενεργών την κατάσχεση έχει την εξουσία, εφόσον το απαιτεί ο σκοπός της αναγκαστικής εκτέλεσης, να εισέρχεται στην κατοικία ή και σε κάθε άλλο χώρο που βρίσκεται στην κατοχή του καθ’ ου η εκτέλεση, να ανοίγει τις πόρτες και να προβαίνει σε έρευνες, καθώς και να ανοίγει κλειστά έπιπλα, σκεύη, ή δοχεία.

2.Ο ενεργών την κατάσχεση μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή της αρμόδιας για την τήρηση της τάξης Αρχής, η οποία υποχρεούται να την παρέχει. ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
3. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τις Κυριακές και τις κατά τον νόμο εξαιρετέες ημέρες δεν μπορεί να επιβληθεί κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη, εκτός αν το μέτρο λαμβάνεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8, οπότε παρίσταται ως μάρτυρας, αντί του ενήλικου προσώπου, δήμαρχος ή πρόεδρος συμβουλίου δημοτικής κοινότητας ή πρόεδρος δημοτικής κοινότητας ή δημοτικός σύμβουλος ή σύμβουλος δημοτικής κοινότητας ή δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικό όργανο. Σε βάρος επιχειρήσεων που λειτουργούν και κατά τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και έχουν συνολική βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή, αποκλειστικά προς το Δημόσιο, άνω του ποσού των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, επιτρέπεται, κατά παρέκκλιση του προηγούμενου εδαφίου, η κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη εντός της επιχείρησης κατά τις ώρες λειτουργίας αυτής και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες παρίσταται ως μάρτυρας δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικό όργανο.

ΠΙΟ ΚΑΤΩ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
Άρθρο 15
Μεσεγγύηση κατασχεθέντων κινητών Φύλαξη

1. Όλα τα κατασχεμένα κινητά, με την εξαίρεση των αναφερόμενων στο άρθρο 14, παραδίδονται από τον κατασχόντα σε μεσεγγυούχο ή σε φύλακα για φύλαξη.

2. Μεσεγγυούχος ορίζεται, κατά την κρίση εκείνου που ενεργεί την κατάσχεση, με την έκθεση κατάσχεσης, ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος συμβουλίου δημοτικής κοινότητας ή ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας του τόπου της κατάσχεσης ή ο αρμόδιος για τον πλειστηριασμό υπάλληλος ή και ο οφειλέτης.

3. Εάν προκριθεί ο ορισμός μεσεγγυούχου και αυτός αρνηθεί αδικαιολόγητα να παραλάβει τα κατασχεμένα, διορίζεται από τον κατασχόντα φύλακας με ευθύνη του αρνηθέντος, στον οποίο αυτά παραδίδονται.

4. Για τη βεβαίωση της άρνησης και τον εξαιτίας αυτής διορισμό φύλακα, συντάσσεται από τον κατασχόντα πρωτόκολλο που προσυπογράφεται και από τυχόν μάρτυρα, το οποίο υποβάλλεται μαζί με την έκθεση κατάσχεσης στον επισπεύδοντα.

6. Κατασχεμένα κινητά, των οποίων η μεταφορά λόγω του όγκου ή της ιδιότητάς τους είναι δυσχερής ή δεν μπορεί να γίνει χωρίς βλάβη τους, επιτρέπεται να αφεθούν στον τόπο όπου γίνεται η κατάσχεση, αφού σφραγιστούν οι αποθήκες ή τα δοχεία και διοριστεί από τον κατασχόντα, με εντολή του επισπεύδοντος, ο οφειλέτης ως μεσεγγυούχος ή, σε περίπτωση ανάγκης, τρίτος ως φύλακας.

8. Ο φύλακας ευθύνεται ως θεματοφύλακας για κάθε αμέλεια κατά τη φύλαξη και έχει την υποχρέωση να παραδώσει, όποτε του ζητηθεί, τα κατασχεμένα στον υπάλληλο του πλειστηριασμού, ενώ εάν αυτά παρήγαγαν καρπούς, λογοδοτεί για αυτούς.

9. Με την επιφύλαξη των άρθρων 216 επ. και 229 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (Κ.Δ.Δ.), κάθε αμφισβήτηση που αφορά είτε στον ορισμό του μεσεγγυούχου ή του φύλακα είτε στη μεσεγγύηση ή τη φύλαξη, καθώς και κάθε αίτηση τρίτου για την αντικατάστασή τους, εισάγεται κατά τη διαδικασία του άρθρου 17 ενώπιον του Ειρηνοδικείου της περιφέρειας του τόπου της κατάσχεσης.

10. Με την επιφύλαξη των άρθρων 216 επ. και 229 του Κ.Δ.Δ., αν ο μεσεγγυούχος αποβλήθηκε ή απώλεσε την κατοχή του πράγματος εφαρμόζεται ανάλογα η παρ. 6 του άρθρου 956 του Κ.Πολ.Δ.

Άρθρο 16
Ασυγκόμιστοι καρποί
Οι ασυγκόμιστοι καρποί θεωρούνται για την κατάσχεση, οποτεδήποτε και αν αυτή επιβάλλεται, ως κινητά και παραλαμβάνονται ή αφαιρούνται μετά την ωρίμανση.

 ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΕ:
ΕΛΙΕΣ,ΦΡΟΥΤΑ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΜΒΑΚΙ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΡΥΖΙ,ΣΤΑΡΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!

Άρθρο 21
Διενέργεια του πλειστηριασμού

4. Εάν η αξία των κατασχεμένων, με βάση την εκτίμηση της έκθεσης κατάσχεσης, δεν υπερβαίνει τις τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ, τον πλειστηριασμό μπορεί να ενεργήσει και υπάλληλος της ΑΑΔΕ παρουσία δημοτικού συμβούλου ή συμβούλου δημοτικής κοινότητας ή δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου ΟΤΑ ή αστυνομικού οργάνου. Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ μπορεί να καθορίζεται κάθε ειδικότερο θέμα για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ

Άρθρο 30
Κατάσχεση στα χέρια τρίτου
1. Η κατάσχεση στα χέρια τρίτου των χρημάτων, καρπών και άλλων κινητών πραγμάτων του οφειλέτη του Δημοσίου που βρίσκονται στα χέρια του τρίτου ή όσων αυτός οφείλει προς τον οφειλέτη ενεργείται από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ με κατασχετήριο, μη κοινοποιούμενο στον οφειλέτη, το οποίο περιέχει: α) το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία καθώς και τον Α.Φ.Μ., εφόσον υπάρχει, του οφειλέτη και του τρίτου στα χέρια του οποίου επιβάλλεται η κατάσχεση, β) το ποσό για το οποίο επιβάλλεται η κατάσχεση, γ) πίνακα χρεών του οφειλέτη ή ταυτότητα οφειλής του κατασχετηρίου, η οποία συνιστά τον μοναδικό κωδικό αριθμό ανά κατασχετήριο αίτημα και συνδέεται μονοσήμαντα με τον πίνακα, δ) χρονολογία και υπογραφή του κατασχόντος.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ Η ΟΙ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΘΑ.. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Άρθρο 31
Κατασχέσεις στα χέρια πιστωτικών ιδρυμάτων

1. Ειδικά για κατασχέσεις απαιτήσεων στα χέρια πιστωτικών ιδρυμάτων, το κατασχετήριο κοινοποιείται στο κεντρικό κατάστημα ή σε οποιοδήποτε υποκατάστημά τους και μπορεί να περιέχει περισσότερους οφειλέτες του Δημοσίου.

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε & ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ  ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!

Άρθρο 72
Ευθύνη για τη βεβαίωση καταχώριση

1. Υπάλληλοι της ΑΑΔΕ ή άλλοι υπάλληλοι εντεταλμένοι για τη βεβαίωση ή την καταχώριση δημοσίων εσόδων στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων της ΑΑΔΕ, οι οποίοι, κατά περίπτωση, παραλείπουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη βεβαίωση ή την καταχώριση των δημοσίων εσόδων στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων ή παραλείπουν να αποστείλουν στην ΑΑΔΕ τα αναγκαία για τη βεβαίωση ή την καταχώριση των δημοσίων εσόδων στοιχεία, μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της εκ του νόμου οριζόμενης προθεσμίας ή από τη λήξη της κατά τον νόμο σχετικής διαδικασίας, ελέγχονται πειθαρχικά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα. Σε περίπτωση δόλιας υποτροπής μπορεί να επιβληθεί και η ποινή της οριστικής παύσης.

2. Σε πειθαρχικό έλεγχο, σύμφωνα με τις ισχύουσες για αυτούς διατάξεις, υπόκεινται ομοίως οι υπάλληλοι της Γραμματείας των Δικαστηρίων, οι οποίοι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου κάθε μήνα παραλείπουν να αποστείλουν στην αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ τους τίτλους είσπραξης των δικαστικών εξόδων, τελών, προστίμων και χρηματικών ποινών, που έχουν επιβληθεί με οριστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί κατά τον προηγούμενο μήνα. Το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 εφαρμόζεται και στην προκειμένη περίπτωση.

3. Στον ίδιο πειθαρχικό έλεγχο υπόκεινται και οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, οι οποίοι δεν εκδίδουν μέσα σε έναν (1) μήνα από την παραλαβή των τίτλων είσπραξης τα αποδεικτικά παραλαβής των εισπρακτέων εσόδων.

Και τώρα τι ; πως μπορούμε να αντισταθούμε; πως μπορούμε να προστατευούμε;Όταν εκτός από τις κατασχέσεις ακινήτων έρχεται και η κατάσχεση των κινητών, η αρπαγή τού βιού μας! Η ίδια η επιβίωση μας.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ποιά είναι η Α.Α.Δ.Ε;

Νόμος  4389/2016 της Α.Α.Δ.Ε




Τώρα αν εσύ θελήσεις να προστατευτείς η να καταγγείλεις να την μηνύσεις βρε αδελφέ μου την Α.Α.Δ.Ε.  ξέχνα το, για ένα και κύριο λόγο πρέπει να εντοπίσεις τον νόμιμο εκπρόσωπο της τον Πρόεδρο της πού δεν υπάρχει!!! γιατί δεν έχει νομική προσωπικότητα, 
ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ!

Επίσης 
Άρθρο 3 Λειτουργική ανεξαρτησία
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας
Βλέπουμε ότι η συνείδηση των μελών είναι υπεράνω της όποιας θελήσεως της κυβέρνησης, του ελεγκτικού συνεδρίου των ελεγκτικών μηχανισμών τού κράτους και εν γένει από όλους αυτούς που εμείς νομίζουμε ότι μας κυβερνούν.
 
 Άρθρο 5
Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς

παρ.1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο Υπουργός Χρ. Σταικούρας δεν μπορεί να εποπτεύσει δεν μπορεί να ελέγξει τα έσοδα τού κράτους !!! κατά τάλλα μάς ασκεί την οικον
ομική πολιτική και σε περίπτωση δε πού θέλει να διαφωνήσει, την λύση θα την δώσει πάλι η παράνομη αυτή αρχή όπως μας λέει η πιό κάτω 
παρ. του άρθρου 5
παρ.4. Σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού Οικονομικών με τον Διοικητή της Αρχής, σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 17/5/2016 ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

Αυτοί πού δεν μπόρεσαν να μας νικήσουν στους πολέμους τους, μας κατέκτησαν μας υποδούλωσαν και κατέλαβαν τίς Διοικητικές θέσεις του κράτους μας με τις ευλογίες τών εντεταλμένων μας στην Ελληνική βουλή πού ψήφισαν αυτούς τους  νόμους φτιάχνοντας την παράνομη Ανεξάρτητη Αρχή!!! που τώρα μπαίνει μέσα στον βιό μας ότι ώρα θέλει και ότι θέλει παίρνει.

Η παράνομη αυτή αρχή 
και είναι παράνομη γιατί στα παγκόσμια χρονικά δεδομένα πρέπει να είσαι Φυσικό η Νομικό πρόσωπο  και αν δεν υπάρχουν αυτοί οι όροι αν δεν υπάρχεις ως φυσικό η Νομικό πρόσωπο τότε τι είναι; Είναι ένα τίποτα η είναι ένα φάντασμα; 
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; 
Όταν αυτή πού δεν έχει νομική προσωπικότητα, εισπράττει και προσδιορίζει τα έσοδα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα !!!

Τα πιο κάτω στοιχεία που αντλήθηκαν μέσα απο το Εθνικό Τυπογραφείο και απο το Υπουργείο Οκονομικών επιβεβαιώνει τα τεράστια έσοδα αλλά και την εσκεμμένη πολιτική τους με την μη αποπληρωμή του όποιου χρέους μας, καθιστώντας όλους μας δουλοπάροικους και την χώρα μας αποικία τους!!!

ΕΔΩ βοήθημα για την αναζήτηση
1ο ΒΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ https://www.minfin.gr/web/guest/epikoinonia 
2ο ΒΗΜΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ/ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
3ο ΒΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ :Απολογισμός-Ισολογισμός και Λοιπές Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις 
4ο ΒΗΜΑ ΕπιστροφήΣΤΟ Απολογισμός Εσόδων - Εξόδων Κρατικού Προϋπολογισμού 2020 ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ PDF ME ΤΑ Έσοδα Κρατικού Προϋπολογισμού 2020

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 2 & 29 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ R 54 ΕΩΣ KAI R5410102001 ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΝ ΜΙΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΟΥ  ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. 

Επειδή όλα αυτά βλέπουμε δέν θέλουν να τα κάνουν χρήση, επειδή το θέμα είναι καθαρά νομικό, επειδή όλοι οι μηχανισμοί μας υπακούουν σε αυτούς και στρέφονται εναντίον μας! πρέπει να το αντιστρέψουμε όλοι μαζί Ενωμένοι στήν πολιτική νόμιμη και νομική οντότητα του πολιτικού φορέα μας 
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια