ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

 


ΒΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ  ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ 

Δημοσίευμα του Bloomberg αποκαλύπτει ότι πλοίο που ανήκει στον Έλληνα εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο έσπασε το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, μεταφέροντας στις 29 Αυγούστου 53.000 τόνους άνθρακα στην Τουρκία.

Ο κ.Μαρτίνος είναι γνωστό ότι έχει φιλική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη και μία από τις πρώτες αποφάσεις του πρωθυπουργού ήταν να τον τοποθετήσει διοικητή στο Άγιο Όρος.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το πλοίο που έσπασε το εμπάργκο έναντι της Μόσχας, ονομάζεται «Stavros» και ανήκει στην εταιρία Eastern Mediterranean Maritim. Η εταιρία εδρεύει στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 69 στη Γλυφάδα και είναι συμφερόντων του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου.

Το Bloomberg αναφέρει περαιτέρω ότι εκπρόσωπος της εταιρίας, αρνήθηκε να σχολιάσει αν πράγματι το πλοίο μετέφερε άνθρακα, αλλά αρκέστηκε να δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει παραβίαση των κυρώσεων, εάν ο προορισμός του δεν είναι κάποιο λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώσει πως οι κυρώσεις ισχύουν για τυχόν αποστολές άνθρακα που προέρχονται από τη Ρωσία, ανεξάρτητα από τον προορισμό τους.

ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ;


ΠΗΓΗ:Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές μεταφέρουν αυτή τη στιγμή ρωσικό πετρέλαιο

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ
 
Η γραμματέας του Αλαφούζου περιγράφει πώς ο εργοδότης της χρηματοδοτούσε τον Μητσοτάκη και τον Κωνσταντόπουλο. Δυστυχώς μπήκαν μπιπ.











ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια