ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

 



ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ  ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ  ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ  ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΧΥΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΛΥΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ  «ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ 2014-2020»  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ   https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%91046%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-%CE%9D6%CE%A0?inline=true

ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 

ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ 

ΔΕΣ ΑΥΤΟ:ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:


ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .....
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι ΣΕΛΙΔΑ 39 από 40 οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια