ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

80-90's
Η ΤV ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ




ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΞΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΠΟΥΣΤΟ
ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ




ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΥΛΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΦΑΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΦΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ




ΘΥΜΑΣΑΙ; ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΟΛΙΚΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ



Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ (ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΤΥΠΟ) ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ
ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ


ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ
ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ
ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΜΑΣ
ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κ.Τ.Λ.

ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!!


ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΑ Α ΚΑΙ Β
ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ 8ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΓΟΥΙΝΙ


ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ <ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ> ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022
Τζο Μπάιντεν: Το πρώτο «non binary» άτομο και drag queen στην κυβέρνησή του

Σαμ Μπρίντον, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή βοηθού Γραμματέα καταλοίπων καυσίμων και αποβλήτων στο Η Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας
Υψηλού επιπέδου σπουδές και... σεξουαλικά παιχνίδια 






Ο Μπρίντον, ο οποίος έχει μεταπτυχιακό από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) αναφέρει στο βιογραφικό του στο LinkedIn ότι εργάζεται για την «Επίλυση των παγκόσμιων προκλήσεων από τα πυρηνικά απόβλητα και την προστασία των νέων LGBTQ από την ConversionTherapy» (σ.σ. ψευδο-επιστημονική θεραπεία που επιχειρεί να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ομοφυλόφιλων ή transgender ατόμων χρησιμοποιώντας ψυχολογικές, σωματικές και πνευματικές μεθόδους).

Αυτή τη στιγμή απασχολείται ως διευθυντής παγκόσμιας πολιτικής στρατηγικής στην Deep Isolation, μια εταιρεία διάθεσης πυρηνικών αποβλήτων. Έχει επίσης εργαστεί για το Trevor Project, μια ομάδα που εργάζεται για την πρόληψη της αυτοκτονίας των ομοφυλόφιλων και των τρανς και επίσης στην καμπάνια «50 Bills 50 States», με στόχο την απαγόρευση της « Conversion Therapy».



Ο Μπρίντον είναι υποστηρικτικός στα δικαιώματα LGBTQ+ και έχει στο παρελθόν διαφημίσει σεξουαλικά φετίχ και βίτσια που σχετίζονται με το παιχνίδι ρόλων ζώων. ΄Εχει δώσει μια ομιλία για την «εξερεύνηση βίτσιων» στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Rensselaer το 2017. Ο Μπρίντον είχε μιλήσει για τις προσωπικές του εμπειρίες με το «παιχνίδι κουταβιών» (σ.σ. σεξουαλικό παιχνίδι , όπου ένα πρόσωπο παίζει το ρόλο του σκύλου και άλλο του αφεντικού του), το παιχνίδι της κυριαρχίας και πώς μπορεί κάποιος να «πνίξει» με ασφάλεια τον σύντροφό του. Περιέγραψε μάλιστα πώς του αρέσει να κάνει ο σύντροφός του το τραπέζι και να τρώει το δείπνο του πάνω του, ενώ παρακολουθούν μαζί το Star Trek.
ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 
ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ 
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ 

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟ ΑΓΗΜΑ




ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΩΣ 
Ο Πρώτος Κύριος! Ο άντρας του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στην οικογενειακή φωτογραφία


Είναι κάτι που δεν θα προκαλεί εντύπωση σε μερικά χρόνια -κι εξάλλου υπάρχουν και πρώτοι κύριοι που συχνά πυκνά ακολουθούν τις γυναίκες τους Πρωθυπουργούς-, όμως η χτεσινή οικογενειακή φωτογραφία με τις/τους συζύγους των ηγετών του NATO είναι συναρπαστική για διάφορους λόγους. 
ΦΩΤΟ:https://www.lifo.gr/

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ 
ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

Νικόλας Γιατρομανωλάκης

nyatromanolakis1_s.jpg

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στις ΗΠΑ.

Από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τον Ιούλιο του 2019 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Microsoft, η V+O Communication, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, καθώς και στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και το Πανεπιστήμιο Harvard, αλλά και ως ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής, εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας. Η δουλειά του έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Ποτάμι, ήταν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2014, ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 κατετάγη δεύτερος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών. Αποχώρησε από το κόμμα το 2016.
 
Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ειδικότερα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+ ατόμων, και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την κοινωνική ένταξη ευάλωτων πληθυσμών, και τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.
 
Το 2013 επελέγη ως Marshall Memorial Fellow. Το 2019 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Harvard Club of Greece.
 
Μεταξύ άλλων εκδόσεων, έχει επιμεληθεί το βιβλίο New Approaches to Balkan Studies, ed. Dimtris Keridis, Ellen Elias Bursac and Nicholas Yatromanolakis (Dulles, VA: Brassey’s 2003) και έχει συμμετάσχει στην έκδοση Global Competitiveness Report 2001 του World Economic Forum. Ήταν ο επιστημονικός επιμελητής της ελληνικής έκδοσης του NATO Handbook, και ο επιμελητής των μονογραφιών και εκδόσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ την περίοδο 1996-98.


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ




ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 
ΑΛΛΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ 
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ 
  ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 



ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΛΕΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΙΔΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.
Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.
Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.
Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.
Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.

Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.
Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.
Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 210.5449779Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1/2
Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2/2



ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»(ΒΙΝΤΕΟ)


                                 


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 



#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια