ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ



Μπενζονάνα Τζίνυ (Ρουθ) Ζιχρονά Λι’ Βραχά.


 Angie Kamba ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ 



Έφυγε από κοντά μας η Μπενζονάνα Τζίνυ (Ρουθ) του Αντώνιου και της Πάμελα Μηταράκη.
Είχε γεννηθεί στο Λονδίνο 20.3.1954.
Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Ιάκωβο (Ιωάννη) Μπενζονάνα και τα παιδιά της Λώρα-Λίνα και Μωρίς Μπενζονάνα.

Απεβίωσε την Τρίτη 23/2/2021 και κηδεύεται την Τετάρτη 24/2/2021 και ώρα 12.00 στο Εβραϊκό Τμήμα του Γ΄ Νεκροταφείου Νίκαιας.
Στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων, με την αυστηροποίηση των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, η ταφή της αείμνηστου θα τελεστεί σε αυστηρά στενό οικογενειακό κύκλο.

ΠΗΓΗ:https://athjcom.gr/

ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;


ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ;;;… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ ΤΟΥ… ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ,… Κ.Λ.Π…. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝ ΑΚΗ…








Η Εβραϊκή καταγωγή των πολιτικών που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους...
Ας δούμε αναλυτικά τις καταγωγές πολιτικών που διοίκησαν και διοικούν την Ελλάδα:
-Ανδρέας Παπανδρέου: Γιος της Εβραίας Σοφίας Μινέϊκο η οποία ήταν κόρη του Ζίγκμουντ Μινέϊκο ο οποίος διέμενε στην Πολωνία. Ο Ζίγκμουντ έζησε για ένα διάστημα στη Γαλλία και τη Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο την μετέπειτα σύζυγο του Γεώργιου Παπανδρέου.
-Γεώργιος (Τζέφρυ) Παπανδρέου: Γιος του Ανδρέα Παπανδρέου με εβραϊκή καταγωγή από τη Σοφία Μινέϊκο, και της επίσης Εβραίας Μάργκαρετ Τσαντ (Margaret Chant) κατοίκου Αμερικής με παππού τον Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικού στελέχους των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
-Αντώνης Σαμαράς: Εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία ήταν κόρη του Εβραίου επιχειρηματία Εμμανουήλ Μπενάκη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (ιδρυτής του Μουσείου Μπενάκη). Η οικογένεια Μπενάκη μετακόμισε προσωρινά στην Αθήνα το 1882. Η Πηνελόπη Δέλτα γεννήθηκε το 1874 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κι ήταν το τρίτο παιδί.
-Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι.
-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.
-Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά.
-Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι): Το όνομα «Σημίτης» αυτό καθεαυτό σημαίνει: «Εβραίος» (εξ ου και αντισημιτισμός, κλπ). Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα (Φανή – Ιωάννα) που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι παντρεμένη με Εβραίο και μάλιστα, ο γάμος έγινε σε Εβραϊκή Συναγωγή. Ο Κώστας Σημίτης είναι στενός φίλος με τον επίσης Εβραίο Χρήστο Ροζάκη-Ροζενστάιν τον οποίο κατά το παρελθόν είχε χρίσει ως υπουργό του.
-Ο Κάρολος Παπούλιας έχει αλβανική καταγωγή (όπως έχουν αναφέρει μάλιστα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας). Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).
-Ο Κωσταντίνος Καραμανλής έχει τουρκική καταγωγή από το χωριό Καραμανλί (Karamanli) της Δυτικής Τουρκίας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία, είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία από το χωριό αυτό.
[Α.Α.]


"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ"

Βασίλειος Νικόπουλος, Πρόεδρος Αρείου Πάγου (2007 - 2009) 

Διαβάστε περισσότερα: https://enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr/politiki-oikonomia/oi-ellines-politikoi-einai-prodotes-kai-praktores-xenon-symferonton/




















ΚΑΙ ΕΠΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ;







ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ





ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com                          

BLOGSPOT: https://giorgostagkoulis.blogspot.com/

                                https://oriaios12.blogspot.com

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

1. Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας

 

2. Ωριαιος 12

 

TWITTER: 1. https://twitter.com/TagoulisG



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια