ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ???? ΚΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ

 

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ 
(Κ.Ι.Σ.)







Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα

Εβραϊκή Κοινότητα
Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο άνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο), Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο "αντισημίτης" Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία) με ότι αυτό συνεπάγεται και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου... Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ "δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους..."

Ιδού τα 36 ΦΕΚ:
Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές 

ΦΕΚ 1
ΦΕΚ 1





ΦΕΚ 1



ΦΕΚ 2
ΦΕΚ 2
ΦΕΚ 2

ΦΕΚ 3
ΦΕΚ 3


ΦΕΚ 4
ΦΕΚ 3


ΦΕΚ 4
ΦΕΚ 4



ΦΕΚ 5
ΦΕΚ 5




ΦΕΚ 5









ΦΕΚ 6
ΦΕΚ 6
ΦΕΚ 6
ΦΕΚ 7
ΦΕΚ 7






ΦΕΚ 7
ΦΕΚ 8











ΦΕΚ 8




ΦΕΚ 8


































ΦΕΚ 9
ΦΕΚ 10





ΦΕΚ 11

ΦΕΚ 10




ΦΕΚ 11

ΦΕΚ 11
ΦΕΚ 12
ΦΕΚ 12


ΦΕΚ 12



















ΦΕΚ 13




ΦΕΚ 13
ΦΕΚ 13












ΦΕΚ 14


ΦΕΚ 14




ΦΕΚ 14


ΦΕΚ 15




ΦΕΚ 15


ΦΕΚ 15


ΦΕΚ 16
ΦΕΚ 16




ΦΕΚ 16

ΦΕΚ 17
ΦΕΚ 17
ΦΕΚ 17


ΦΕΚ 18
ΦΕΚ 19













ΦΕΚ 19


ΦΕΚ 20











ΦΕΚ 20


ΦΕΚ 20







ΦΕΚ 21


ΦΕΚ 21


ΦΕΚ 22


ΦΕΚ 22






ΦΕΚ 23

ΦΕΚ 22







ΦΕΚ 23
ΦΕΚ 23


























ΦΕΚ 24

ΦΕΚ 24


















ΦΕΚ 25
ΦΕΚ 24


ΦΕΚ 25
ΦΕΚ 25



ΦΕΚ 26
ΦΕΚ 26




ΦΕΚ 27
ΦΕΚ 26


ΦΕΚ 28


ΦΕΚ 27


















ΦΕΚ 28
ΦΕΚ 28






















ΦΕΚ 29

ΦΕΚ 29























ΦΕΚ 30

ΦΕΚ 29
















ΦΕΚ 30
ΦΕΚ 30
























ΦΕΚ 31
ΦΕΚ 31




















ΦΕΚ 31




ΦΕΚ 32























ΦΕΚ 32

ΦΕΚ 32























ΦΕΚ 33

ΦΕΚ 33



ΦΕΚ 33




















ΦΕΚ 34












ΦΕΚ 34
ΦΕΚ 34

























ΦΕΚ 35










ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ





ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ......
ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2020
ΠΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ.
ΠΟΣΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΟ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ....
ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.....


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ 
ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 
ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 
ΕΙΝΑΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΙΣ % ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΙΟΙ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ 
ΜΑ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΤΟ ΕΕΕΕ 
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ [ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΗΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟ ΕΕΕ ]
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΗΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΥΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 
ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 
ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ????? 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΣΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ???
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑΤΕ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Newsbomb
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ

ΠΗΓΗ:https://pelasgoi-news.blogspot.com/



ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΑ ΝΑ

 ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!



Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.



Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

(συνδεσμος)


ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ
(συνδεσμος)



ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ “ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΦΗΣ:
                                                      (συνδεσμος)


Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ 

ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
(συνδεσμος)


ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ"
(συνδεσμος)

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ Ε5
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

==========================================================================================



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com                          

                                https://oriaios12.blogspot.com/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
1. Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας

2. Ωριαιος 12

TWITTER: 1. https://twitter.com/TagoulisG

                                                                  2.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

                                                                 @BQWPEKhONtglROP



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια