ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!..
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ O κάργα εθνικόφρονας μπαμπάς της Δαμανάκη πώς πήγε και την παρέλαβε προσωπικά από το Πολυτεχνείο. Γι’ αυτό και η «θρυλική εκφωνήτρια» δεν ήταν παρούσα τα ξημερώματα της 17ης Νοέμβρη 1973, όταν μπούκαρε το τάνκ του Σκευοφύλακα και γκρέμισε την κεντρική πύλη: Την είχε παραλάβει την προηγούμενη ημέρα (χρησιμοποιώντας το όνομα του Παττακού) ο ίδιος ο χωροφύλακας πατέρας της!..
«Η Μαρία Δαμανάκη (γεννημένη το 1952) είναι κόρη του Θεόδωρου Δαμανάκη του Εμμανουήλ, γεννημένου το 1912, στην Καρωτή Ρεθύμνης, στον οποίο καταχρηστικώς, και κατ' εξαίρεση, μαζί με άλλους εν όπλοις συναδέλφους του, υπαξιωματικούς της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής (συμμοριτοφτιαγμένους τους ονόμαζαν, δηκτικά, οι κανονικώς εισαχθέντες στην σχολή ανθυπομοιράρχων!..), δόθηκε η δυνατότητα να φοιτήσει στην σχολή ανθυπομοιράρχων, λόγω της δράσης του κατά των κομμουνιστών, αν και είχε προ πολλού υπερβεί το ηλικιακό όριο.
Έτσι, ονομάστηκε ανθυπομοίραρχος με το Βασιλικό Διάταγμα της 20ης Απριλίου 1949, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 11 Γ' της 21ης Απριλίου 1949, σε ηλικία τριάντα επτά ετών. Ο ομοταξίτης, συμμαθητής και επιστήθιος φίλος του Θεόδωρου Δαμανάκη, Κωνσταντίνος Καραμπάτσος, από την Χωματάδα Πυλίας Μεσσηνίας, επελέγη την 25η Νοεμβρίου 1973 για αρχηγός της Χωροφυλακής από τον δικτάτορα Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε μια τεράστια υπέρβαση στην επετηρίδα για να φθάσει τους 128 ακραιφνείς αντικομμουνιστές της τάξης του Θεοδώρου Δαμανάκη.
Ο επίσης ομοταξίτης, συμμαθητής του Νικόλαος Κουτσιανάς, από την Κρανιά Καρδίτσας έγινε αρχηγός της Χωροφυλακής από τον Καραμανλή, την 9η Σεπτεμβρίου 1974. Η τάξη του Θεοδώρου Δαμανάκη ήταν η 1949 Α' της σχολής ανθυπομοιράρχων και έδωσε στην Χωροφυλακή είκοσι τρεις ανώτατους αξιωματικούς, δυο αρχηγούς, εννιά υποστρατήγους εν ενεργεία και δώδεκα ταξιάρχους εν ενεργεία. Ο ίδιος ο Θεόδωρος Δαμανάκης έφθασε μέχρι τον βαθμό του εν ενεργεία αντισυνταγματάρχη καταληφθείς από το όριο ηλικίας του βαθμού του, λόγω της Εβραίας συζύγου του και της προχωρημένης του ηλικίας κατά την είσοδό του στην σχολή ανθυπομοιράρχων. Η δικτατορία της 21ης Απριλίου του απένειμε, όμως, τον βαθμό του συνταγματάρχη Χωροφυλακής εν αποστρατεία και με αυτό τον βαθμό προσήλθε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ την 17η Νοεμβρίου 1973, μισή ώρα μετά την προσαγωγή της θυγατέρας του Μαρίας και αφού επέδειξε στους εκεί υπηρετούντες αξιωματικούς τα τραύματά του από την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, παρέλαβε την θυγατέρα του και απεχώρησε μαζί της»!..
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου
2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,
3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων
- ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.
1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.
1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),
1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.
1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.
1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών
- εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.
1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.
https://www.aitherikigrafi.gr/
0 Σχόλια