ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ + (ΒΙΝΤΕΟ) ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ


                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΛΑΜΙΑ 03/10/2020  

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                   

      ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ , ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ STAR ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ  Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΚΕΝΤΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ,
ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ  2% ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΤΟΝΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ: ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ  ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .


                                                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ,  ΜΕΣΩ ΤΗΣ  ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΩΝ  ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ  ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΜΟ.
ΓΙΑ  ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ  ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΩΦΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ  ΠΑΓΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ,(ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ).
ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΠΡΑΚΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΧΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ  ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ  ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. 
ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ,  ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ. 
  
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.6907611942
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ &ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ


ΜΕ ΤΑ  ΤΙΜΗΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ 










ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ
ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.
11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.
11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.
11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.
11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.
11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με ΣΕΛΙΔΑ 37 από 40  σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.









ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com                          

                                                                     https://oriaios12.blogspot.com/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
1. Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας

2. Ωριαιος 12

TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια