ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

Έκτακτο: «Σφαγή» στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Έκτακτο: «Σφαγή» στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας



Ο χρήστης αισθάνεται τρελαμένος στην πόλη 
Λαμία - Το κέντρο της Ελλάδας
.

ΤΣΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΔΙΩΞΑΤΕ 4.500 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ,ΔΙΩΞΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 1500 ΑΤΟΜΑ .ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ .ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΛΕΩΦ.ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΑΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ?,ΕΡΗΜΩΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΟΙΕΙΣ? ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΑΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ?ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑ ΦΕΞΑΛΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ??ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ .ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΡΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ..............

Ηλίας Κεφαλάς: "Είναι γλυκιά η καρέκλα"





Απίστευτα πράγματα στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας - Τίναξαν στον αέρα τις εκλογές για τις "καρέκλες".

Την ίδια ώρα που ο εμπορικός κόσμος της πόλης, μέσα στην κρίση, είχε την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει για να δώσει μια ώθηση στην τοπική αγορά, το νεοεκλεγέν 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, δεν κατάφερε να συγκροτηθεί σε σώμα με αποτέλεσμα να τιναχτούν στον αέρα οι εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν και ουσιαστικά στις εκλογές δεν υπήρξαν αντίπαλες παρατάξεις, αφου όλοι κατέβηκαν με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, τελικά όταν ήρθε η ώρα να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ., υπήρξαν διαφωνίες για τις θέσεις, εκτός από αυτή του προέδρου η οποία είχε προαποφασιστεί.

Μετά από ένα διήμερο έντονου παρασκηνίου και διαφωνιών, δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους, και αργά χθες βράδυ ο επικεφαλής του του "Λαμία #giatontopomas" και τα ιδρυτικά μέλη, αποσύρθηκαν από την διαδικασία συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοινωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας την 10η Σεπτεμβρίου 2020, είμαστε αναγκασμένοι να αποσύρουμε τα ιδρυτικά μέλη του Λαμία #giatontopomas. 

Δώδεκα (12) εκλεγμένα μέλη (τακτικά, αναπληρωματικά και σύσσωμη η Ελεγκτική Επιτροπή) από το σύνολο των είκοσι (20) αποσύρονται από την διαδικασία συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου. 

Ο κώδικας αξιών μας, δεν μας επιτρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και το όραμα μας για το καλύτερο αύριο του εμπορικού κόσμου. 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους θερμά για την συμμετοχή σας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ζητάμε ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία που σας υποβάλαμε, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας.

Η ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά δυστυχώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Μένοντας πιστοί στις αξίες μας επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.

Με τιμή
Τα παραιτηθέντα μέλη

1. Φλιώκας Παναγιώτης
2. Αγγελή Νάγια
3. Αγγέλης Ηλίας
4. Αραμπόπουλος Παναγιώτης
5. Δρούγας Χρήστος
6. Καταραχιάς Αθανάσιος
7. Κατσόγιαννος Απόστολος
8. Κουρέπη Χριστίνα
9. Κουτσούκος Χρήστος
10. Μυλωνάς Κωνσταντίνος
11. Παπανάγνου Ανδρέας
12. Σπηλιοπούλου Μαρία ( Μελίτα )

Υ.Γ.  Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω! »

Ηλίας Κεφαλάς: "Είναι γλυκιά η καρέκλα"

Ορμώμενος  από τις εύλογες απορίες του εμπορικού κόσμου της Λαμίας σχετικά με την παραίτηση των 12, εκλεγμένων και μη, φερόμενων ως ιδρυτικών μελών του συνδυασμού , έχω να δηλώσω τα εξής :

Ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου ώστε να γίνει η σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ ως ορίζει το καταστατικό ,ο νόμος και ως έπρεπε να πράξει ο πρώτος σε ψήφους.

Ουδεμία σχέση έχω σχετικά με τις φήμες περί υπόγειας και αντισυναδελφικής κίνησης για μη στήριξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Φλιώκα Παναγιώτη για τη θέση του Προέδρου του συλλόγου ,όπως δικαιωματικά και ηθικά πρέπει και προφορικά του είχα δηλώσει.

Η μη εκλογή ιδρυτικών μελών και η πίεση που του ασκήθηκε για ‘’ διορισμό ‘’ σε αξιωματικές θέσεις του συλλόγου και η επιβολή τους με μη δημοκρατικές διαδικασίες στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη και η άρνηση αυτών τον εγκλώβισε και τον ώθησε στην κίνηση  παραίτησης.

Ευχαριστώ τον κ.Φλιώκα για την τιμή να με καλέσει να συμμετέχω στον συνδυασμό. Τον εμπιστεύτηκα και τον πίστεψα για ένα καλύτερο αύριο στο εμπορικό γίγνεσθαι της πόλης. Του δήλωσα ανεξαρτήτου εκλογής μου ότι θα είμαι ενεργός δίπλα στο συνδυασμό, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουνα να μου επιβληθεί μία άποψη χωρίς εγώ να το κρίνω σωστό ,όμως δέχτηκα πίεση και λάσπη εκ των υστέρων γι αυτό.

Θα συμφωνήσω με το υστερόγραφο της παραίτησης φίλε Παναγιώτη, τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω, αλλά δεν πέφτουν από τους  ‘’ χωρικούς ‘’ . Πέφτουν από τους κόλακες , τους συμβούλους και τους αυλικούς του Βασιλιά….. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ  Είναι γλυκιά η καρέκλα ……

Με εκτίμηση
Κεφαλάς Ηλίας

ΠΗΓΗ:https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/166426-ektakto-sfagi-ston-emporiko-syllogo-lamias

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.


2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,
4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.
4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες ΣΕΛΙΔΑ 15 από 40
επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.
Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΟΛΕΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ







ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com                          

                                                                     https://oriaios12.blogspot.com/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
1. Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας

2. Ωριαιος 12

TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια