ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ   

Στην παραδοσιακή πίστη και φαντασία, ένα φάντασμα είναι η ψυχή ή το πνεύμα ενός πεθαμένου ανθρώπου ή ζώου που μπορούν να εμφανιστούν, σε ορατή μορφή ή άλλη εκδήλωση, στους ζωντανούς. Οι περιγραφές για εμφάνιση των φαντασμάτων ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από μια αόρατη παρουσία ή ένα ελάχιστα ορατό ημιδιαφανές σχήμα, σε ρεαλιστικά και ζωντανά οράματα.



      

ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ   ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ 

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ  ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 

Επιστημονική Σκέψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από το 1922, περισσότεροι από 28 Επιστημονικοί φορείς και Οργανισμοί, προσφέρουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 2,6 εκατομμυρίων Δολαρίων σε όποιον προσκομίσει απόδειξη επιβεβαίωσης της υποτιθέμενης ύπαρξης φαντάσματος. Για περισσότερα από 90 χρόνια, κανείς δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει τα έπαθλα.

Η Επιστημονική Κοινότητα εικάζει πως οι περιορισμοί της ανθρώπινης αντίληψης καθώς και καθημερινές φυσικές εξηγήσεις μπορούν να απαντήσουν σε πολλές από αυτές τις υποτιθέμενες θεάσεις. Για παράδειγμα, η πίεση του αέρα σε μία οικία μπορεί να κάνει μια πόρτα να κλείσει με δύναμη, τα φώτα από αυτοκίνητα που περνούν μπορούν να ανακλαστούν από το παράθυρο. Η παρειδωλία είναι ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο, έτσι μπορεί να εξηγηθούν οι υποτιθέμενες θεάσεις φαντασμάτων.       ΠΗΓΗ: https://el.wikipedia.org/           


Άρθρο 1 Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - Σκοπός 1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. 2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (ΦΑΝΤΑΣΜΑ) ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 17/5/2016 ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.



ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
ΣΤΙΣ 27/05/2016 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟ 4389 ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1, Η Α.Α.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΡΩΝ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ; ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ. Η Α.Α.Δ.Ε. ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΝΓΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ…»ΦΑΝΤΑΣΜΑ».


ΕΔΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 



ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε 

ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Αστυνομικός έκοψε κλήση σε Γερμανικό περιπολικό της Frontex!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Είχε παρκάρει πάνω σε διάβαση πεζών


ΠΗΓΗ:https://epirusgate.blogspot.com/

ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ  ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ; 


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ Η ΚΛΑΙΜΕ;


ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΣ 


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΙΣΤΑ ΜΟΥ 

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ  ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ 

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΑΔΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ 

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ 

ΕΡΩΤΗΣΗ :  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΕΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩΩΩ;  ΣΕΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΑΔΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΑΔΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΞΕΡΟΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΕΜ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΗ ΞΕΡΟΛΑ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΕΙ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΝΧΘΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Άρθρο 1 Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - Σκοπός 1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. 2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου

Ε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΞΕΡΟΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ
ΩΣ ΑΤΥΠΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Η ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ

Άρθρο 5 Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς 1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών.

ΤΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Ο ΧΡ.ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΠΑΜΕ ;

4. Οι αρμοδιότητες που περιέρχονται στην Αρχή ή στα όργανα αυτής, σύμφωνα με το παρόν άρθρο, καθώς και αυτές που έχουν ήδη μεταβιβασθεί στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και κείνται εντός του πεδίου των αρμοδιοτήτων της Αρχής, δεν μπορούν να αναμεταβιβασθούν στον Υπουργό Οικονομικών ή στον Aναπληρωτή Υπουργό ή στον Υφυπουργό Οικονομικών ή σε άλλα κυβερνητικά όργανα με μεταγενέστερη κανονιστική διοικητική πράξη.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
3. Ο Οργανισμός και οι Εσωτερικοί Κανονισμοί εκδίδονται με αποφάσεις του Διοικητή, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Συμβουλίου Διοίκησης, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 9.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ ΠΑΡΑΚΑΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ

ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 32 Απόρρητο - εχεμύθεια Το Συμβούλιο Διοίκησης, ο Διοικητής, ο Εμπειρογνώμονας και το προσωπικό της Αρχής, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας που έχει με την Αρχή, καταλαμβάνονται από τις διατάξεις περί φορολογικού απορρήτου όπως ισχύουν. Το φορολογικό απόρρητο καταλαμβάνει και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, για τα ζητήματα που τίθενται σε γνώση του από τη διοίκηση ή το προσωπικό της Αρχής.

Άρθρο 186 Έδρα - Διάρκεια 1. Η Εταιρεία εδρεύει σε δήμο εντός του Νομού Αττικής που ορίζεται στο Καταστατικό του. 2. Η διάρκεια της Εταιρείας ορίζεται σε ενενήντα εννέα (99) έτη και αρχίζει από την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Η διάρκεια δύναται να παρατείνεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του μοναδικού μετόχου.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ;



ΤΡΟΙΚΑ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ; ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


Η Εφορία ΦΑΝΤΑΣΜΑ της ιδιωτικής εταιρίας Ελληνική Δημοκρατία (ν.4389)


ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ :https://www.minfin.gr/documents/20182/3022979/n4389_2016.pdf/a57ba6e2-3bb7-4bd2-b71f-4c959082b393
Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ 

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ 





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ







ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com
                       

                                https://oriaios12.blogspot.com/
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:Γεωργιος Ταγκουλης υποψηφιος Βουλευτης Ν.Φθιωτιδας
                                               TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια