ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

Ένωση Αστυνομικών : Το κτίριο βρέθηκε . Αναζητείται χρηματοδότηση για το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας .-Ηχητικό


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ 
ΕΧΩΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΠΕΤΑΕΙ  ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΑΣΤΟΥΝ 
ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ  ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ  ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 




Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
  Το υπουργείο προστασίας του πολίτη πρέπει να εξασφαλίσει τα κονδύλια για το κτίριο ενώ ο χώρος επαρκεί για την σωστή λειτουργία ενός αστυνομικού κτιρίου . 




ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : stilida.com

Μετά από επικοινωνία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, υπεγράφη απόφαση δωρεάν παραχώρησης, τεσσάρων καταστημάτων συνολικής επιφάνειας 144,40 τ.μ. και μίας αίθουσας συγκέντρωσης, επιφάνειας 118,50 τ.μ. στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΣΤΥΛΙΔΑ Ι», ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (τ. ΟΕΚ), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι υπεύθυνο για να αξιολογήσει τις δυνατότητες των συγκεκριμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και να τις καταστήσει λειτουργικές, με δικές του δαπάνες.
—-Απο το 2012 είναι αίτημα η στέγαση του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας τονίζει ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης σημειώνοντας ότι το ζητούμενο είναι η χρηματοδότηση για τις κτιριακές υποδομές .
Το υπουργείο προστασίας του πολίτη πρέπει να εξασφαλίσει τα κονδύλια για το κτίριο ενώ ο χώρος επαρκεί για την σωστή λειτουργία ενός αστυνομικού κτιρίου .


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com
                               BLOGSPOT: https://giorgostagkoulis.blogspot.com/

FASEBOOK: 

       TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια