ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8/recent/ticker-posts

ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ,Πτωχευτικός Νόμος: Οι τράπεζες θα αποφασίζουν ποια


Πτωχευτικός Νόμος: Οι τράπεζες θα αποφασίζουν ποια πρόσωπα θα ρυθμίζουν και ποια θα πτωχεύουν





Στη διακριτική ευχέρεια των τραπεζών εναπόκειται το μέλλον πολλών νοικοκυριών με ληξιπρόθεσμες οφειλές, αφού αυτές θα αποφασίζουν ποια θα έχουν την ευκαιρία να ρυθμίσουν και ποια θα πτωχεύσουν- Τι κρίνει την αίτηση ρύθμισης


Στον νέο πτωχευτικό Νόμο, που έθεσε χθες, Πέμπτη – και για διάστημα δύο εβδομάδων – σε διαβούλευση η κυβέρνηση, ορίζεται ότι οι χρηματοδοτικοί φορείς δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν προτάσεις σε κάθε περίπτωση, που τους απευθύνεται σχετική αίτηση ρύθμισης μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, διατηρώντας τη διακριτική ευχέρεια, τόσο ως προς την υποβολή πρότασης, όσο και το περιεχόμενό της. «Η αποδοχή αιτήματος του οφειλέτη εναπόκειται αποκλειστικά στην προαίρεση αποδοχής της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων πιστωτών του, με την εξής διευκρίνιση: η πλειοψηφία των πιστωτών, που είναι χρηματοδοτικοί φορείς, μπορεί, υπό τις προϋποθέσεις, που τίθενται, να δεσμεύσει τους λοιπούς χρηματοδοτικούς φορείς πιστωτές του οφειλέτη, αλλά και το Δημόσιο και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης», τονίζεται στην αιτιολογική έκθεση.
Στο μεταξύ, εκτός διαδικασίας αναδιάρθρωσης τίθενται αυτομάτως τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία:
α. τουλάχιστον το 90% των συνολικών τους οφειλών σε χρηματοδοτικούς φορείς, το Δημόσιο και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης οφείλεται σε έναν χρηματοδοτικό φορέα ή δεν υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ.
β. έχουν υποβάλει αίτηση ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου για υπαγωγή σε άλλες διαδικασίες του παρόντος κώδικα ή του ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός) ή στη διαδικασία του νόμου 3869/2010 (Κατσέλη), εκτός εάν έχει υπάρξει έγκυρη παραίτησή τους από τις εν λόγω διαδικασίες μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών,
γ. έχουν τεθεί σε λύση ή εκκαθάριση,
δ. έχει εκδοθεί οριστική απόφαση υπαγωγής τους σε μία από τις αναφερόμενες διαδικασίες ή έχει συζητηθεί ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου η αίτηση υπαγωγής τους στις παραπάνω διαδικασίες και εκκρεμεί η έκδοση δικαστικής απόφασης ή δεν έχουν παρέλθει τουλάχιστον 15 μήνες από την απόρριψη σχετικής αίτησης, εκτός εάν έχει υπάρξει ουσιώδης μεταβολή της οικονομικής τους κατάστασης.

Τα στοιχεία που πρέπει να περιέχει η αίτηση

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου η αίτηση οφειλέτη φυσικού προσώπου πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά τα εξής:
α. Πλήρη στοιχεία του αιτούντος (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση οικίας και εργασίας, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
β. Πλήρη στοιχεία του συζύγου και των εξαρτώμενων μελών του.
γ. Εισοδήματα του αιτούντος, του συζύγου του και των εξαρτώμενων μελών του από οποιαδήποτε πηγή και αιτία.
δ. Κατάλογο του συνόλου των πιστωτών και του συνόλου των οφειλών του αιτούντος, ο οποίος περιλαμβάνει την ημερομηνία, αναφορικά με την οποία προσδιορίζεται έκαστη οφειλή, καθώς και την ημερομηνία γέννησης εκάστης οφειλής.
ε. Κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) του αιτούντος, της συζύγου και των εξαρτώμενων μελών του στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή.
στ. Πλήρη περιγραφή των βαρών και λοιπών εξασφαλίσεων (είδος βάρους ή εξασφάλισης, πιστωτής, ασφαλιζόμενο ποσό, σειρά, δημόσιο βιβλίο), που είναι εγγεγραμμένα στην ακίνητη περιουσία του αιτούντος.
Παράλληλα, με την αίτηση συνυποβάλλονται υποχρεωτικά και τα εξής:
α. Δήλωση για κάθε μεταβίβαση ή επιβάρυνση περιουσιακού στοιχείου του οφειλέτη, που έγινε εντός των τελευταίων πέντε ετών πριν από την υποβολή της αίτησης.
β. Πλήρη στοιχεία ακινήτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, που τυχόν μεταβιβάστηκαν από τον οφειλέτη σε πρόσωπα συνδεδεμένα μαζί του στη διάρκεια των 60 μηνών, που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.
γ. Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (E.1).
δ. Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε.9) των τελευταίων πέντε ετών, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.
ε. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος (εκκαθαριστικό) του τελευταίου φορολογικού έτους.
στ. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) του τελευταίου φορολογικού έτους.
ζ. Καταστάσεις βεβαιωμένων οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση και προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης εντός των τελευταίων τριών μηνών πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
η. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης του οφειλέτη και πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης, περί μη κατάθεσης αίτησης πτώχευσης και κάθε άλλο στοιχείο, που αφορά στον οφειλέτη και καταχωρείται στο ηλεκτρονικό Μητρώο Φερεγγυότητας.
θ. Στοιχεία αναφορικά με τις απαιτήσεις προς πιστωτικά ιδρύματα και το οφειλόμενο ποσό ανά πιστωτή.
ι. Στοιχεία αναφορικά με καταθέσεις και χρηματοπιστωτικά προϊόντα, που τηρούνται στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και την εκτιμώμενη αξία τους και
κ. Τα στοιχεία βαρών και λοιπών εξασφαλίσεων επί των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του αιτούντος, που βρίσκονται στη διάθεσή των χρηματοδοτικών φορέων και την εμπορική αξία των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων.

«Κούρεμα» της οφειλής

Με την καταβολή του συνόλου των οφειλόμενων δόσεων στο σύνολο των πιστωτών ολοκληρώνεται επιτυχώς η ρύθμιση και αποσβέννυται το τμήμα της απαίτησης, που υπερβαίνει το ποσό της ρύθμισης, με την επιφύλαξη τυχόν δικαιωμάτων των πιστωτών έναντι συνοφειλετών ή εγγυητών του οφειλέτη ή δικαιωμάτων των πιστωτών με δικαιώματα επιφύλαξης κυριότητας.
Εάν ο οφειλέτης καταστεί υπερήμερος ως προς καταβολές της σύμβασης αναδιάρθρωσης, με συνέπεια το συνολικό ύψος του ποσού σε καθυστέρηση να υπερβαίνει αθροιστικά είτε την αξία τριών δόσεων είτε την αξία τουλάχιστον του 3% του συνολικά οφειλομένου ποσού, σύμφωνα με την επιτευχθείσα ρύθμιση, οποιοσδήποτε πιστωτής δύναται να την καταγγείλει, γεγονός, που συνεπάγεται την απώλεια της ρύθμισης ως προς τον πιστωτή αυτό. «Η απώλεια της ρύθμισης ως προς οποιοδήποτε πιστωτή συνεπάγεται την αναβίωση των απαιτήσεων του πιστωτή αυτού, στο ύψος, που είχαν πριν τη σύμβαση μείον τυχόν ποσά, που καταβλήθηκαν στο πλαίσιο της ρύθμισης, ενώ τις καθιστούν ληξιπρόθεσμες και άμεσα απαιτητές», υπογραμμίζεται.

Εμπλοκή Δημοσίου: Πότε είναι άκυρη η ρύθμιση

Όπως επισημαίνεται στον νέο πτωχευτικό Νόμο, είναι άκυρος ο όρος σύμβασης αναδιάρθρωσης, που προβλέπει:
α. την αποπληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης σε περισσότερες από 240 δόσεις.
β. την τμηματική αποπληρωμή οφειλών ανά χρονικά διαστήματα, που υπερβαίνουν τον μήνα.
γ. την καταβολή μηνιαίας δόσης μικρότερης των 50 ευρώ.
δ. την παροχή περιόδου χάριτος για την αποπληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.
ε. την ικανοποίηση απαιτήσεων του Δημοσίου ή των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με άλλα ανταλλάγματα αντί χρηματικού ποσού.
Εάν, πάντως, στη σύμβαση αναδιάρθρωσης προβλέπεται διαγραφή οφειλών προς το Δημόσιο, αυτή γίνεται κατά σειρά παλαιότητας, από την παλαιότερη οφειλή προς τη νεότερη, με κριτήριο τον χρόνο καταχώρισης της οφειλής στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων και όχι τον χρόνο λήξης της νόμιμης προθεσμίας καταβολής αυτής είτε η καταβολή γίνεται εφάπαξ είτε σε δόσεις.
ΠΗΓΗ:https://www.newmoney.gr/

ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 230 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΚΑΙ  ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ε ΝΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;
ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ  ΕΥΧΕΡΕΙΑ  ΝΑ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ  ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ 




Σχεδόν 12 εκ. ευρώ μετοχές της ΕΤΕ σε εκκλησιαστικά χέρια
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, απήυθυνε έκκληση για την σωτηρία της Εθνικής Τράπεζας.
Ο Άνθιμος θεώρησε σκόπιμο να αναλώσει τον χρόνο του κυρήγματος στο ποίμνιο της συμπρωτεύουσας ζητώντας τους να βοηθήσουν ” ώστε να διασωθεί το ιστορικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να αποφευθεί μια γενικότερη οικονομική καταστροφή”.

Νωρίτερα είχε δηλώσει οτι θα προσφέρει δυο μισθούς, ως βοήθεια προς την Τράπεζα και κάλεσε τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο.
Ανέφερε δε, ότι “εαν πτωχεύσουν οι τράπεζες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι να πτωχεύσει η χώρα”.
Δεν γνωρίζουμε εαν ο Ποιμενάρχης έβγαλε δίσκο για την ανακούφιση της Εθνικής Τράπεζας.
Γνωρίζουμε όμως οτι η ΕΤΕ κυνηγάει σκληρά εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που δεν μπορούν να δώσουν, όχι τους δυο μισθούς του γαλαντόμου Άνθιμου άλλα ούτε 2 δόσεις στεγαστικού.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αφού ξεκίνησε την συζήτηση για την Εθνική Τράπεζα, μέσα στον ναό, ας την συνέχιζε.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε πχ πως η Εθνική με χρηματιστηριακή αξία 7,43 δισ. ευρώ τον Ιούνιο 2012, πήρε κεφάλαια αξίας 1,2 δισ. ευρώ και η “νύφη” Eurobank την ίδια εποχή έλαβε 3,97 δισ. ευρώ ενίσχυση με χρηματιστηριακή αξία 300 εκατ;
Και μήνες μετά, οι τράπεζες έχουν ρουφήξει ποσά μεγαλύτερα απο το 1/5 του ΑΕΠ της χρεωκωπημένης χώρας.

Ας μας έλεγε ο Άνθιμος για την συμμετοχή της Εκκλησίας στην μεγάλη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εθνικής το 2010, για τις μετοχές αξίας 9.300.000 της Εκκλησίας, πέραν των 2.300.000 μετοχών της Μητρόπολης Ιωαννίνων και των 300000 μετοχών της Μητρόπολης Ηλείας, όπως διαβάζουμε στον ημερήσιο τύπο.
Η  Εθνική Τράπεζα αρνείται κάθε κούρεμα στα δάνεια των νοικοκυριών, καθώς έτσι αποφάσισε το ΔΣ. Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ή ο Μητροπολίτης Άνθιμος άραγε τι θέση παίρνουν; Συμφώνησαν και αυτοί ως μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας;






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΝΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΈΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ
ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ
Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ

ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.







ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.




ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942
ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com
                               BLOGSPOT: https://giorgostagkoulis.blogspot.com/

FASEBOOK: 

       TWITTER: https://twitter.com/TagoulisG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια